Atletisch

Ter land, ter zee of in de lucht, er zijn allerlei activiteiten voor iedereen; een microlight (ULM) vlucht, klimmen op de beroemde muren in de buurt van Orpierre, mountainbiken en wij zijn op slechts 40 minuten van een aantal grote skigebieden gelegen. Er is ook een lange lijst voor meer ontspannen activiteiten. Wij bevinden ons op de ideale locatie voor zowel een sportief als een ontspannend verblijf.
Hier zijn enkele suggesties voor activiteiten rond La Font Vineuse:

In de bergen

Ontdek de minerale wereld van onze bergen tijdens een wandeling met Marianna (een lokale geoloog) of volg het spoor van de wolven… Maak een reis over het grondgebied van een roedel en volg met Baptiste het grootste roofdier van de Alpen.

Salamander klimmen

Anne biedt cursussen (beginners/gevorderden), klimcursus (sportklimmen, hoofdspoor…), via-ferrata.

Kironome Buëch jagen en vissen

De Kironome biedt alle benodigde uitrusting om te vissen en te jagen, evenals andere outdoor apparatuur.

Alpine Flying School

De Alpine Flying School nodigt je uit om aan boord van een ultramoderne ULM of een glider de regio te ontdekken. Van beginners tot gevorderden.

Trails & Co

Wandelen is zijn passie! Ontdek onder toezicht van Pierre, « Accompagnateur en Montagne », gekwalificeerd en gepassioneerd, te voet of per mountainbike het land en de omgeving van Buëch.

De stallen van Montmaur

Paardrijden, competitiewedstrijden, baby pony rijden, wandelingen, cursussen, themadagen, skijoëring, paard-en-wagen.

Nordic skiing

De Dévoluy is een van de bergen van de zuidelijke Alpen die het meest geschikt is voor skitochten. Valleien en kammen zijn in overvloed. De berg staat ook bekend om zijn ruime mogelijkheden vom te langlaufen.
Voor meer details over onze skipas, kun je de pagina Winteractiviteiten bezoeken.
Vind alle activiteiten en/of vrijetijdsbesteding die je kunt doen in de brochure « Provence des Montagnes ». Bestand in het Frans in PDF-formaat, 60 pagina’s, 4.4MB.
Brochure
Aarzel niet om ons per e-mail via info@la-font-vineuse.com of telefonisch +33 6 79 14 51 85 te contacteren voor eventuele aanvullende informatie of speciale verzoeken

1 + 1 =

Logo La Font Vineuse Hotel & Spa

Startpagina | Huis | Kamers | Spa | Activiteiten | Aanbieding | Online Boeken | Toegang | Contact