Cultureel

Veel toeristische en culturele bezienswaardigheden zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf La Font Vineuse en ook de ambachtelijke markten in de omgeving zijn talrijk. Al onze activiteiten liggen op minder dan 40 minuten rijden van La Font Vineuse.
Hier zijn enkele voorbeelden van de rijkdom van onze regio:

De middeleeuwse stad Serres

Rue des Remparts (achter de apotheek), portretten verwelkomen je en leiden je door de straten. Ontdek de geschiedenis van de stad en zijn 4 monumenten.

Distilleerderij Les Pusteaux

Fabien is een producent en distilleerder van aromatische planten. Organische essentiële oliën (lavendel, cipres, jeneverbes, schotse dennen). Groothandel en detailhandel in allerlei cosmetica en zaailingen.

Atelier-Boutique « Earth and Wool »

Nathacha maakt en repareert wol en matrassen en creëert originele decoratieve creaties (poefs, kussens, stofferen, het snijden van schuim, stoffen, haberdashery, wol, etc.)

L’Estanco Motorcycle Museum

« Michel heeft een prachtige particuliere collectie van gerestaureerde auto’s en motoren, rollerfietsen, fietsen, geëmailleerde platen, diverse modellen en andere unieke accessoires.

Ecomuseum van Lagrand « het leven van een landelijke familie van vroeger »

Reconstructie van de traditionele verblijven in de vallei van de Buëch, meubels, oude gereedschappen, stoffen… in een oude gerenoveerde boerderij bij de ingang van het dorp.

Citadel van Sisteron

Tussen de Provence en de Dauphiné stijgt de Citadel van Sisteron, de muren raken de lucht, zijn bastions en zijn donjon waren eens onbereikbaar. Henry IV zei: « Het is de machtigste vesting van mijn koninkrijk. »
Vind alle activiteiten en/of vrijetijdsbesteding die je kunt doen in de brochure « Provence des Montagnes ». Bestand in het Frans in PDF-formaat, 60 pagina’s, 4.4MB.
Brochure
Aarzel niet om ons per e-mail via info@la-font-vineuse.com of telefonisch +33 6 79 14 51 85 te contacteren voor eventuele aanvullende informatie of speciale verzoeken

4 + 3 =

Logo La Font Vineuse Hotel & Spa

Startpagina | Huis | Kamers | Spa | Activiteiten | Aanbieding | Online Boeken | Toegang | Contact