Zomer

Of het nu cultureel of sportief is, in de prachtige provincie van de bergen die La Font Vineuse omringt, ontbreekt het niet aan activiteiten. Vind ambachten rond de lokale markten van onze pittoreske dorpjes of profiteer van onze vele wandel- of fietspaden. De lijst is lang… Alle activiteiten die wij aanbieden zijn binnen 40 minuten van La Font Vineuse toegankelijk.
Hier zijn enkele suggesties:

De middeleeuwse stad Serres

Rue des Remparts (achter de apotheek), portretten verwelkomen je en leiden je door de straten. Ontdek de geschiedenis van de stad en zijn 4 monumenten.

Distilleerderij Les Pusteaux

Fabien is een producent en distilleerder van aromatische planten. Organische essentiële oliën (lavendel, cipres, jeneverbes, schotse dennen). Groothandel en detailhandel in allerlei cosmetica en zaailingen.

Atelier-Boutique « Earth and Wool »

Nathacha maakt en repareert wol en matrassen en creëert originele decoratieve creaties (poefs, kussens, stofferen, het snijden van schuim, stoffen, haberdashery, wol, etc.)

In de bergen

Ontdek de minerale wereld van onze bergen tijdens een wandeling met Marianna (een lokale geoloog) of volg het spoor van de wolven… Maak een reis over het grondgebied van een roedel en volg met Baptiste het grootste roofdier van de Alpen.

Salamander klimmen

Anne biedt cursussen (beginners/gevorderden), klimcursus (sportklimmen, hoofdspoor…), via-ferrata.

Kironome Buëch jagen en vissen

De Kironome biedt alle benodigde uitrusting om te vissen en te jagen, evenals andere outdoor apparatuur.

Alpine Flying School

De Alpine Flying School nodigt je uit om aan boord van een ultramoderne ULM of een glider de regio te ontdekken. Van beginners tot gevorderden.
Vind alle activiteiten en/of vrijetijdsbesteding die je kunt doen in de brochure « Provence des Montagnes ». Bestand in het Frans in PDF-formaat, 60 pagina’s, 4.4MB.
Brochure
Aarzel niet om ons per e-mail via info@la-font-vineuse.com of telefonisch +33 6 79 14 51 85 te contacteren voor eventuele aanvullende informatie of speciale verzoeken

2 + 1 =

Logo La Font Vineuse Hotel & Spa

Startpagina | Huis | Kamers | Spa | Activiteiten | Aanbieding | Online Boeken | Toegang | Contact