Huis

In Saint-Pierre-d’Argençon, tussen de Provence en de bergen van het zuiden van de Alpen, verwelkomt La Font Vineuse je in haar 7 unieke en thematische kamers, evenals in het restaurant en in de ontspannende spa.
Wij verwelkomen je in een kalme en rustige omgeving, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Al in gebruik sinds de Romeinse tijd en eens bewoond door de monniken van de abdij van Lérnis, was ons hotel ooit een oude fabriek voor bruisend bronwater. Nu is het gerenoveerd en beschikt het over een verwarmd binnenzwembad, een Japans bad, een spa en wellness-centrum (met massage-faciliteiten) en 5 van de 7 kamers zijn uitgerust met een eigen jacuzzi. Onze Taj Mahal suite en de Unieke kamer hebben zowel een aangename jacuzzi als een hammam. We hebben ook een 12 meter lang yacht, dat in een kunstmatig aangelegd meer ligt en dat een eigen jacuzzi op het privéstrand heeft.
In het hart van de zuidelijke Alpen bij de minerale bron van Font Vineuse, waar de bergen uitmonden in de Provence ligt op 40km van Sisteron (A51 snelweg) aan de Napoleonweg een historische stad, die bekend staat om zijn citadel. Op 12km van Serres, een middeleeuwse stad, in een wildernispark verwelkomen wij je onder de 100 jaar oude sequioas.
La Font Vineuse ligt op 39km van Gap, de hoofdstad van de Hautes-Alpes, die door L’Equipe tot de meest sportieve stad van Frankrijk is benoemd. Ook ligt La Font Vineuse op 6km van Aspres-sur-Buëch, op 100km van Grenoble en op 200km van Lyon. Het is ook maar 177km naar Marseille, waar de grootste luchthaven ligt.
La Font Vineuse is een ideale tussenstop op weg naar de Franse Rivièra in de Provence temidden van de bergen. La Font Vineuse verwelkomt je in een kalme en rustige omgeving, gelegen in een park van 6 hectare en omgeven door grote Sequoias waar je de natuur op haar best kunt zien.
In een sfeer, die gewijd is aan ontspanning, zul je onze bevoorrechte gast zijn. Ons doel voor jou is om je voor de duur van je verblijf te laten genieten van de sereniteit van onze faciliteiten.
« 1 de 2 »
Aarzel niet om ons per e-mail via info@la-font-vineuse.com of telefonisch +33 6 79 14 51 85 te contacteren voor eventuele aanvullende informatie of speciale verzoeken

1 + 3 =

Logo La Font Vineuse Hotel & Spa

Startpagina | Huis | Kamers | Spa | Activiteiten | Aanbieding | Online Boeken | Toegang | Contact